MAXI KIT TOGA

Sencillament m'encanta, és una col.lecció que permet molt de joc, a més han creat un kit molt complert, original, amb un magnífic disseny i no cal parlar de la qualitat del material que és excel.lent. Us convido a provar els ullets, enganxines, eines i demés productes, us sorprendra la seva qualitat!

toga

(Sencillamente me encanta, es una colección que permite mucho juego además de haber creado un kit muy completo, original, con un magnífico diseño y sin hablar de la calidad del material que es excelente. Os invito a probar los ojales, pegatinas, herramientas y demás productos y os sorprenderá su calidad).

LA COLLA DE L'HORT I EL TALLER D'SCRAP

Organitzen un taller d'iniciació a l'Scrapbook amb motius de Nadal. (organizan un taller de iniciación al Scrapbook con motivos navideños)

29 de novembre de 10'30 a 13'30 h.

Podràs realitzar les teves postals de Nadal amb les teves fotografies i aprendre un munt de tècniques que pots aplicar a les teves manualitats i passar un matí de dissabte ple de creativitat. (Podrás realizar tus postales de Navidad con tus fotografías y aprender muchas técnicas que puedes aplicar a tus manualidades además de pasar un sábado por la mañana lleno de creatividad).

DSC_0379

 Si hi estàs interessat contacta amb:

Vanesa 658.99.34.74 - eltallerdscrap@hotmail.es

 

CREATIVA BARCELONA 21, 22 i 23 DE NOVEMBRE

Saló Creativa Barcelona, no deixeu de visita-lo aquest cap de setmana. Tenim la visita de TOGA per primer cop a Barcelona, Kits molt originals, un ampli assortit d'àlbums, papers, embellidors ... un llarg etcètera de productes que esperem poder trobar ben aviat a les botigues de Barcelona. 

(Salón Creativa Barcelona, no dejéis de visitarlo este fin de semana. Tenemos la visita de TOGA por primera vez en Barcelona, Kits muy originales, gran surtido de álbum, papeles, embellecedores y un largo etcétera de productos que esperamos poder encontrar muy pronto en las tiendas de Barcelona.)

CURS A PREMIÀ DE MAR: un quadre

Un cop més donar les gràcies a la Roser, de l'art de cosir,  amb qui vam preparar un curs d'scrapbook per a realitzar un Quadre. Vam passar una tarda MOOOLT divertida, ja ens coneixem, riem, compartim idees i sobretot produïm.

FELICITATS PELS RESULTATS!!!

DSCN3524

DSCN3529(Una vez más dar las gracias a Roser, de L'ART DE COSIR, con quien preparamos un curso de scrapbook para realizar un cuadro. Pasamos una tarde MUUUY divertida, ya nos conocemos, nos reímos, compartimos ideas y sobretodo producimos.    FELICIDADES POR LOS RESULTADOS!!!) 

CURS AMB LA DONNA DOWNEY

Feia temps que esperava aquest curs i The Scrap House el va organitzar, la veritat és que les expectatives eren altes i es van cumplir. Un diumenge per la tarda creatiu, divertit i productiu. Esperem que tornis un altre dia Donna!!!

(Hace tiempo que esperaba este curso y The Scrap House lo organizó, la verdad es que mis expectativas eran altas y se cumplieron. Un domingo por la tarde creativo, divertido y productivo. Esperamos que vuelvas otro día Donna!!!)

Taller_Donna_Downey_021

Maica, Donna, Vanesa i Sílvia (gràcies Ana per la Foto)