CURS A SCRAPA'T - MES DE JUNY

El proper 21 de juny realitzaré l'àlbum d'acordió a SCRAPA'T de 10h.-13h. (barcelona), curs que el passat mes d'abril vaig haver d'anul.lar per temes personals, a tothom qui li agradi el projecte, vulgui treballar amb la col.lecció Madera Island de SEI, vulgui probar d'utilitzar la Crop-a-dile i sobretot estigui disposat a passar un matí divertit i ple de creativitat ja sabeu apunteu-vos-hi a Scrapa't (c/viladomat 259). Necessiteu portar: cola o millor cel.lo de doble cara, cúter, tisores i si teniu base de tall. Heu de portar 12-15 fotografies (mides:7x10/9x13), si no acabeu de decidir quines fotografies hi voleu posar, no és cap problema per poder realitzar el curs, també es pot realitzar el projecte i afegir les fotografies després.
(El próximo sábado 21 de junio realizaré el álbum de acordeón en SCRAPATE de 10h.-13h. (barcelona), curso que tuve que anular por temas personales el pasado mes de abril, a todos los que os guste el proyecto, quiera trabajar con la colección Madera Island de SEI, quiera utilizar la Crop-a-dile y sobretodo esté dispuesto a pasar una mañana divertida y llena de creatividad ya sabéis os podéis apuntar en Scrapate (c/viladomat 259).Necesitáis traer: cola o mejor celo de doble cara, cúter, tijeras y si tenéis base de corte. Tenéis que traer 12-15 fotografías (tamaño:7x10/9x13), si no acabáis de decidir las fotografías que queréis poner, no es un problema para hacer el curso, también se puede realizar el poyecto y añadir las fotografías después.)

3 comentaris:

Carmen dijo...

Hola Vanesa, espero i desitjo que tot marxi bé.
Tens un detallet al meu bloc, espero que t' agradi, ho he fet amb carinyo.
un petonet,
Carmen

Anónimo dijo...

Una amiga y jo ens estem iniciant en aixo del scrap. Tenim 14 anys.. Podriem anar-hi nosaltres també?? Quant val el curs?
El meu mail es: sofiataro@hotmail.com

Mariona dijo...

Vanesa, em va agradar molt conèixe't ahir a la fira de la verema d'Alella. M'agraden els treballs que fas i això de viure al maresme ens uneix una mica més, jeje.
Aquesta nit et pasaré a veure un altre cop, jeje.
Que vagi tot molt be i continuem en contacte!!
Et seguiré visitant...
Petó!