CURS A SCRAPA'T

El proper 26 d'abril realitzaré l'àlbum d'acordió a SCRAPA'T de 10h.-13h. (barcelona) i de 16h.-19h.(granollers), a tothom qui li agradi el projecte, vulgui treballar amb la col.lecció Madera Island de SEI, vulgui probar d'utilitzar la Crop-a-dile i sobretot estigui disposat a passar un dia divertit i ple de creativitat ja sabeu apunteu-vos-hi a Scrapa't (c/viladomat 259).
Necessiteu portar: cola o millor cel.lo de doble cara, cúter, tisores i si teniu base de tall. Heu de portar 12-15 fotografies (mides:7x10/9x13), si no acabeu de decidir quines fotografies hi voleu posar, no és un problema per fer el curs, també es pot realitzar el projecte i afegir les fotografies després. Us hi espero el dissabte!
A continuació d'aquest escrit podeu veure les fotografies de l'àlbum d'acordió.
(El próximo sábado 26 de abril realizaré el álbum de acordeón en SCRAPATE de 10h.-13h. (barcelona) y de 16h.-19h. (granollers), a todos los que os guste el proyecto, quiera trabajar con la colección Madera Island de SEI, quiera utilizar la Crop-a-dile y sobretodo esté dispuesto a pasar un dia divertido y lleno de creatividad ya sabéis os podéis apuntar en Scrapate (c/viladomat 259).
Necesitáis traer: cola o mejor celo de doble cara, cúter, tijeras y si tenéis base de corte. Tenéis que traer 12-15 fotografías (tamaño:7x10/9x13), si no acabáis de decidir las fotografías que queréis poner, no es un problema para hacer el curso, también se puede realizar el poyecto y añadir las fotografías después. Os espero el sábado!
A continuación de éste escrito podéis ver las fotografías del álbum de acordeón.)

0 comentaris: