FELIÇ ANY 2009

Després d'aquesta aturada de Nadal que ha patit el blog tornem amb un munt de projectes, cursos i reptes que se'ns presenten aquest nou any. Primer de tot comentar-vos que la meva companya Sílvia i jo formem part de l'equip de disseny de Toga, esperem que us agradin els nostres projectes, tots ells realitzats amb productes d'aquesta marca. I MOLTES GRÀCIES a tots els que amb els vostres missatges i visites ens animeu en aquesta nova trajectoria.

Ens posem en marxa !!!!

(Después de haber sufrido un paro el blog durante esta navidad, volvemos con un montón de proyectos, cursos y retos que se nos presentan este nuevo año. Primero de todo comentaros que mi compañera Silvia i yo formamos parte del equipo de diseño de Toga, esperamos que os gusten nuestros proyectos, todos ellos realizados con productos de esta marca. Y MUCHAS GRACIAS a todos los que con vuestros mensajes y visitas nos animáis en nuestra nueva trayectoria. Nos ponemos en marcha !!!)

1 comentaris:

Conchi dijo...

Muchas felicidades!!! Me acabo de enterar y me he puesto muy contenta. Menuda representación española!!! Va a ser la bomba.

Una elección super!!
Besotes a las dos