CURS AL MASNOU AMB LA COL.LECCIÓ SCOTT DE TOGA

blog11

El proper dissabte 28 de febrer La Colla de l'Hort i El Taller d'Scrap organitzen un curs monogràfic l'Edifici Centre del Masnou. L'horari del curs és de 10 a 14 hores, en aquest utilitzem la col.lecció de papers Scott de Toga, així com l'àlbum barroc, segells acrílics, flors i decoració metàlica. Si us animeu a realitzar el curs envieu-nos un correu-e i ens posarem en contacte amb vosaltres per confirmar la plaça. Ens veiem el dissabte!

(El próximo sábado 28 de febrero La Colla de l'Hort i El Taller d'Scrap organizan un curso monográfico en el Edificio Centro del Masnou. El horario es de 10 a 14 horas y en él utilizaremos los papeles de la colección Scott de Toga, así como el álbum barroco, sellos acrílicos, flores y adornos metálicos. Si os animáis a realizar el curso enviad-nos un e-mail y nos pondremos en contacto con vosotros para confirmar la plaza. Nos vemos el sábado!)

blog12blog15blog13

1 comentaris:

Anónimo dijo...

UN CURS MOLT DIVERTIT, UNES COMPANYES EXCELENTS I UNA PROFE MÉS QUE GENIAL, SI VOLS FER COSES DE PROFIT I A SOBRE DESCONECTAR I PASAR-´'HO BE ANIMAT

UN PETO VANESA ETS GENIAL

PITI